Afspraak maken

Als je eenmaal besluit te gaan rijden, dan kan je natuurlijk niet zomaar binnenlopen en op een paard stappen. Je moet een afspraak maken voor je eerste les. Dat kan eenvoudig door het inschrijfformulier op de website in te vullen, we vinden het wel fijn als je daarna even langskomt. Zo kunnen we kennis met je maken en je vragen beantwoorden. Je moet wel rekening houden met een wachtlijst want er zijn meer mensen die willen rijden dan er plaats is in de lessen.
Als u een inschrijfformulier heeft ingevuld en toegestuurd, krijgt u van ons altijd een bevestiging dat uw inschrijving is
binnengekomen. Belangrijk is dat altijd even na te kijken en anders contact met ons op te nemen.
Ook vragen we je een formulier in te vullen om een ruiterpaspoort aan te vragen. Zo'n ruiterpaspoort is je bewijs van lidmaatschap van de FNRS, in het lidmaatschap is een verzekering opgenomen, dus dat is mooi meegenomen! 

In het ruiterpaspoort kan van alles worden genoteerd, zoals je eigen naam en adres. Ook de uitslag van wedstrijdproefjes die je in de toekomst kunt gaan rijden worden in je ruiterpaspoort vermeld. Gaandeweg komt er steeds meer informatie in jouw paspoort te staan. Meer informatie vind je hierover verder op de website.